Om nettstedet #FNdebatt

I 2015 må FN bestemme seg for hva som skjer etter tusenårsmålene går ut i 2015. Skal målene videreføres? Skal vi ha nye verdens- og utviklingsmål?

FN ønsker en bred og åpen debatt om veien videre. FN-organisasjonene i Norge samarbeider ulike partnere for å få til en bredest mulig konsultasjon i Norge. Derfor startet FN-organisasjonene i Norge en nasjonal konsultasjon kalt Post-2015 på FN-dagen 2012.

Norsk opinion har sterk tillit til norsk deltagelse i FN. Siden FNs stiftelse 24.oktober 1945 har Norge satset på FN som det viktigste internasjonale fredsprosjektet. Norge har lenge vært blant de fem største giverne til FN-systemet.

FN-organisasjonene i Norge ønsker å være med å gi regjeringen tydelig tilbakemelding om hva det norske folk ønsker og vil med norsk FN-politikk i tiden som kommer. Hvilke Forente nasjoner ønsker vi for oss for framtida – hvilke verdensmål?

Benytt dette nettstedet til å si din mening om hva som skjer etter 2015:

  • Bruk kommentarfeltene aktivt
  • Del artikler i dine miljøer og på sosiale medier for å fremme debatt om temaer du er opptatt av

På nettstedet du nå besøker skal vi samle informasjon om prosessen fram mot2015. Vi skal på dette nettstedet formidle debatten som går i Norge om post-2015. Vi ønsker å bruke dette nettstedet til å skape debatt om FN og norsk FN-politikk.

Del Om nettstedet #FNdebatt til Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>